LivingSkills Oy

 
”Ilman kompastelua ei opi kävelemään.”
 

LivingSkills on suomalainen eri alan asiantuntijoiden omistama yritys, joka tuo markkinoille digitaalisia, räätälöitäviä taitovalmennustyövälineitä. LivingSkillsin toiminta-ajatuksena on muuttaa toimintatapa ongelmakeskeisestä voimavara- ja ratkaisukeskeiseksi ja aidosti asiakasta osallistavaksi.

Parannamme sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuottavuutta ja vaikuttavuutta tarjoamalla helppokäyttöisen, yhdessä käyttäjien kanssa suunnitellun, digitaalisen all-in-one alustan. Samalla ratkaisulla voidaan toteuttaa koko arviointi- ja taitovalmennusprosessi:  taitojen, kykyjen ja palvelutarpeen kartoitus, suunnitelma ja tavoitteellinen työskentely, edistymisen seuranta sekä toiminnan tuloksellisuuden arviointi.

Työmme lähtökohtana ovat asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet. LivingSkills-työvälineiden avulla suunnitelmallisen ja päämäärätietoisen työskentelyn toteuttaminen on vaivatonta ja helppoa. Olennaista on löytää yhteinen tavoite.

6366
6749
6750

6348
Kaisa Nyberg

toimitusjohtaja

”Ihminen, jonka maailmassa on vain yksi totuus, köyhtyy henkisesti.”
 

Ensimmäinen tuotteemme, LivingSkills Kuntoutus – työkalu syntyi käytännön kokemusten pohjalta. En löytänyt organisaatiomme tarpeita vastaavaa toimintakyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden arviointityövälinettä, kun työskentelin julkisella sektorilla mielenterveyspalvelujen suunnittelijana. Aloin siis kehittämään sitä itse opintovapaani aikana.

Olen koulutukseltani hallintotieteen maisteri, pääaineena soveltava psykologia. Aiemmilta ammateiltani olen terveydenhoitaja ja mielenterveyshoitaja. Olen tehnyt niin käytännön hoito- ja kuntoutustyötä kuin asiantuntija- ja esimiestyötäkin. Olen työskennellyt muun muassa lastensuojelussa ja mielenterveystyössä. Työhistoriaa on julkisella sektorilla ja järjestötyössä sekä palvelujen tilaajan että toteuttajan roolissa.

Roolini yrityksessä on vastata kokonaisuudesta ja yleisjohtamisesta. Olen innovaattori – ideoiden tuloa ei voi estää. Siksi olenkin erityisen mielelläni uusien tuotteiden tuotekehityksessä mukana.

Olen utelias ja haluan oppia kaiken aikaa uutta. Tällä hetkellä tekeillä on väitöskirja hoitoyhteisöjen muutoskokemuksista.

kaisa.nyberg(at)livingskills.fi

”Ihminen on onnellinen, kun voi keskittyä asioihin, joista on kiinnostunut ja innostunut.”
 

Olen maantieteilijä (FM), jonka työura on onnellisten sattumien kautta ohjautunut sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalle. Olen toiminut erilaisissa asiantuntijatehtävissä sekä yksityisellä että kolmannella sektorilla 15 vuoden ajan. Suurimman osan työurastani olen saanut keskittyä arviointitoimintaan niin ulkoisten arviointien toteuttajana kuin arvioinnin kehittäjänä ja kouluttajana.

Lähdin mukaan LivingSkills Oy kehittämiseen, koska uskon tuotteisiimme. 15 vuotta työelämässä on opettanut että tekemisellä on oltava tarve ja merkitys. Olen nähnyt liian usein, kuinka moniin ihmisten arkielämän ratkaisuihin vaikuttavia päätöksiä tehdään liian heppoisin tiedoin. LivingSkills -tuoteperheen työkaluilla voimme aidosti olla muuttamassa tätä. LivingSkills -tuoteperhe nostaa asiakkaan keskiöön ja tukee vuoropuhelua asiakkaan ja eri asiantuntijoiden välillä. Näin voimme auttaa kehittämään palvelujen laatua, asiakastyytyväisyyttä sekä saada aikaan myös kustannustehokkuutta.

Vapaa-aikani kuluu vahvasti perheeni parissa. Vaimo, kaksi mahtavaa lasta ja Sulo-koira pitävät huolta siitä, että työ ei vie kaikkea aikaani. Omasta jaksamisestani huolehdin ulkoilemalla mahdollisimman paljon. Lapseni ovat sen ikäisiä, että vapaa-aikanani minut löytää todennäköisesti joko jäähallilta tai futiskentän laidalta.

6349
Antti Pelto-Huikko

asiakkuuspäällikkö

6350
Reita Nyberg

erityisasiantuntija

”Arvosta virheitäsi, sillä ne kertovat sinulle, miten ei pidä jatkossa toimia.”
 

Olen koulutukseltani naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, gynekologinen onkologi ja sertifioitu robottikirurgi. Vuosien työskentely operatiivisella alalla ja nuorten kollegojen opastaminen on tuonut näkökulmaa leikkaustaitojen hankkimiseen, opettamiseen ja arvioimiseen.

Hankkimaani kokemusta olen hyödyntänyt ensimmäisen LivingSkills Premium-arviointityökalun kehittämisessä. Räätälöity työkalu on kehitetty gynekologisen kirurgian koulutuskäyttöön.

Lääkärintyöni ohella olen aktiivisesti mukana vertaistuki- ja järjestötoiminnassa. Olen myös yksi LivingSkills Oy:n perustajaosakkaista.

reita.nyberg(at)livingskills.fi

“Järjestys se olla pitää, vaikka sitten vähän huonompikin!”
 

Olen reilu neljäkymppinen IT-nörtti joka on saanut – tavalla tai toisella- olla tietotekniikan parissa kohta jo kolmekymmentä vuotta. Roolini on osallistua digitaalisen työvälineen tekniseen kehittämiseen sekä varmistaa tuotteen tekninen laatu ja toimivuus.

Olen innokas kestävyysurheilun harrastaja, joten vapaa-aikani kuluu pitkälti juoksun, suunnistuksen, pyöräilyn sekä hiihdon parissa. Olen myös DIY-ihminen, eli nikkaroin mielelläni niin tietokoneella kuin vasarallakin kaikennäköistä itselleni.

tomi.rinne(at)livingskills.fi

6352
Tomi Rinne

tietohallintopäällikkö

6353
Eliisa Moilanen

kehitysjohtaja

”Ei voi olla rohkea, jos ei pikkasen pelota.”
 

Koulutustaustani on energiatekniikan diplomi-insinööri, mutta lähes 15 vuotta Nokian tuotekehitysyksikössä erilaisissa laatu- ja kehitystehtävissä kouli minusta myös systemaattisen ja tuloshakuisen projektipäällikön. Olen järjestelmällinen organisaattori, jonka energinen ja positiivinen työskentelyote saa muutkin innostumaan. En pelkää ihmisiä ja luontevana verkostoitujana ylläpidän mielelläni solmittuja suhteita.

Oman osaamiseni soveltaminen täysin uudella toimialalla kannustaa oppimaan uutta. LivingSkills -tuoteperheen kehittäminen, palvelutarpeen ja vaikuttavuuden arviointi saavat minut innostumaan. Yrityssparraajana ja kouluttajana autan yrityksiä soveltamaan LEAN-ajattelua palveluliiketoimintaansa.

Luonteeltani olen itsenäinen ja päämäärätietoinen. Uskallan unelmoida suuria ja olen rohkea kokeilija. Kehittäjän mieleni on kuin laskuvarjo, se toimii vain avoimena. Se näkyy myös vapaa-aikanani kun minulla on aina jokin remontti tai entisöintiprojekti meneillään. Mieheni kanssa toimimme myös aktiivisesti tukiperheenä eli kerran kuussa olemme suurperhe. Lapsivapaina viikonloppuina suuntaamme yhteisen harrastuksemme, lavatanssien, pyörteisiin.

eliisa.moilanen(at)livingskills.fi

”Maailmasta ei hauskuus lopu, kun osaa nauraa myös itselleen!
 

Roolini LivingSkills -yrityksessä on turvata talous, struktuurit ja realiteetit. Tähän olen saanut valmiuksia työurallani teknisellä alalla, projektinhallinnan sekä taloushallinnon tehtävissä. Vuodesta 2011 olen työskennellyt controllerina.

Minua on luonnehdittu jämäkäksi ja määrätietoiseksi. Elämänfilosofiani mukaan kannattaa rohkeasti kokeilla uutta, mutta pitää jalat maassa ja järki päässä.

Työ on iso osa elämääni, mutta osaan heittää vapaallekin. Kun menojalkaa alkaa vipattaa, suuntaan festareille jammailemaan.

Vapaa-aikana viihdyn perheen ja ystävien parissa, kuntosalilla sekä rintamamiestaloni pihapuuhissa.

sari.eerola(at)livingskills.fi

6354
Sari Eerola

talouspäällikkö, controller

6357
Leena Ranta

toimistopäällikkö, viestintäsihteeri

”Ei ole konstikaan olla rohkea, jos ei pelkää”
 

Olen yo-merkonomi ja vientisihteeri, ikää 60+.

Monipuolisen työkokokemukseni olen hankkinut legendaarisessa tamperelaisessa kenkäteollisuudessa viennin ja yritysjohdon assistenttina. Vastuullani on huolehtia muun muassa laskutuksesta ja käytännön asioiden sujuvuudesta.

Harrastuksistani mieluisin on vanhan talon kunnostaminen. Ihana ikuisuusprojekti! Talon pihapiiri ja kevät herättävät kokeilevan puutarhurin, ja miksei, myös kokeilevan kokin, jos satoa tulee.

Työkalujen ja hallinnon lisäksi näpeissäni pysyvät dekkarit ja sarjakuvat sekä monet liikuntavälineet – pallot, raudat ja sauvat!

leena.ranta(at)livingskills.fi

“Hyvä muotoilu on ongelman ratkaisemista sen yksinkertaisimmalla tavalla.”
 

Olen nuori muotoilija, joka työskentelee digitaalisen median, graafisen– ja tuotemuotoilun alalla. Työssäni tahdon toimia tulkkina ihmisten välillä muotoilun keinoin ja luoda heille miellyttäviä kanssakäymisiä ja kokemuksia.

LivingSkills Oy:ssä vastaan yritysilmeestä, visuaalisesta viestinnästä sekä työskentelen käyttöliittymäsuunnittelun parissa.

Pidän mieleni virkeänä skeittaamalla, valokuvaamalla ja tutustumalla uusiin paikkoihin ja ihmisiin.

tatu.laakso (at) livingskills.fi

6356
Tatu Laakso

creative director, muotoilija

6359
Riitta Laakso

hallintopäällikkö

“Ei juutututa tähän!”
 

Olen koulutukseltani biologi ja juristi ja olen työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta asianajajana. Olen kiinnostunut luomaan työvälineitä esimerkiksi perheoikeudellisten tilanteiden arviointiin. Vastaan yrityksemme lakiasioista ja hallinnosta: siitä että asiat tapahtuvat oikeaan aikaan ja oikeassa järjestyksessä.
Harrastan metsissä samoilua ja luovaa kirjoittamista.