LivingSkills

LivingSkills Society™

LivingSkills-toimintamalli auttaa järjestöjä tekemään oman toiminnan vaikutukset näkyviksi

Monet edunvalvontaa ja vaikuttamistyötä toteuttavat järjestöt painivat samojen ongelmien kanssa – oman toiminnan tuloksellisuuden ja merkityksen osoittaminen kompleksisessa maailmassa on haastavaa. Tällä hetkellä moni järjestö tuottaa määrällistä tietoa toimintaan osallistuneista henkilöistä ja asiakastyytyväisyydestä, mutta ei tietoa toiminnan merkityksestä heidän arkeensa ja hyvinvointiinsa liittyen.

LivingSkills Oy kehittää tähän ratkaisuja yhteistyössä järjestöjen kanssa.

LivingSkills Society

"LivingSkills Interventio –työväline konkretisoi asiakkaalle hänen omaa edistymistään ja interventiosta saatua hyötyä, kun alku- ja loppuarviointia verrataan keskenään. Kysymykset varmistavat toiminnan laatua, koska asiakkaalta kysytään sekä työntekijän toiminnasta saatua hyötyä että haittaa. Sekä numeroarviointi että avokysymykset ovat toimivia. Työväline toimii joustavasti sekä lyhyissä kriisi-interventioissa että pidemmissä asiakassuhteissa. Myös rahoittajamme oli tyytyväinen tuloksellisuus- ja vaikuttavuusselvitykseemme: Toimittamanne raportin pohjalta on mahdollista arvioida hyvin toiminnan tuloksia ja vaikutuksia eri näkökulmista kerätyn kirjallisen seurantatiedon pohjalta."

- Kati Rikala, toiminnanjohtaja, Tampereen mielenterveysseura, Kriisikeskus Osviitta

Valitse tuotevalikoimastamme sinulle sopivat työvälineet

Valitse sopiva paketti valmiista paketeista
Esim. LivingSkills Recovery tai LivingSkills Family.
Kussakin paketissa on useita kohderyhmäkohtaisia työkaluja. Katso kaikki pakettiimme.

TAI VALITSE

LivingSkills Mix & Match -työkalupaketti
Kokoa oma LivingSkills MIX & MATCH -pakettisi kaikista LivingSkills-työvälineistä. Saat työvälinepaketin juuri sinun tarpeisiisi. Yhdistä enintään seitsemän työvälinettä eri paketeista.

TAI VALITSE

LivingSkills Mix & Match Premium
Valitse omat työvälineesi olemassa olevista työvälineistä. Luomme teille omia sisältöjä palvelumuotoilun keinoin.

LivingSkills

Tee näin!

LivingSkills Tee näin
 1. Valitse työyhteisösi tarpeisiin parhaiten soveltuva LivingSkills-työvälinepaketti (esim. LivingSkills Recovery tai LivingSkills Family)
 2. Voit valita kustakin paketista niin monta työvälinettä kuin haluat. Yhdellä asiakkaalla käytetään yhtä työvälinettä (esim. LivingSkills Kuntoutuminen tai LivingSkills Vanhemmuuden taidot)
 3. Lisäksi voit valita LivingSkills Bonus -paketista 1–3 itsearviointityövälinettä (esim. LivingSkills Elämänlaatu). LivingSkills Bonus -työvälineitä voidaan käyttää varsinaisen työvälineen ohella oheistyövälineinä kaikilla asiakkailla
 4. Saat juuri teidän tarpeisiinne sopivat työvälineet käyttöösi

Pilvipalvelupohjaisen työvälineen käyttöönotto on erittäin helppoa ja vaivatonta

Saat tietoturvallisen ja käyttövalmiin verkkoaseman organisaatiollesi avaimet käteen -palveluna. Intuitiivisen ohjelman käyttö on myös helppoa ilman pitkiä ja kalliita käyttöönottokoulutuksia. Käyttöönotto sujuu asiakkuuspäällikkömme vahvalla tuella ja verkkokoulutuksena toteuttavalla perehdytyksellä helposti ja nopeasti.

Sama digitaalinen alusta – kohderyhmäkohtaiset sisällöt

Samassakin yksikössä voi olla useaan eri asiakasryhmään kuuluvia asiakkaita. Kun otat LivingSkills-sovelluksen käyttöön, voit valita kullekin asiakkaalle juuri hänen tarpeitaan vastaavan työvälineen.

Kohderyhmäkohtaiset työvälinepaketit on kehitetty asiakkaidemme tarpeista lähtien palvelumuotoilun keinoin yhteistyössä alan ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Työntekijä näkee kaikki asiakkaansa samasta näkymästä. Geneerinen alusta sisältää samat toiminallisuudet, mutta eri sisällöt eri asiakasryhmille.

LivingSkills digitaalinen alusta

LivingSkills-työvälinepaketit sisältävät 6–7 työvälinettä asiakastyöhön ja bonuksena 1–3 itsearviointityövälinettä asiakkaille

Valitse digitaalisista LivingSkills-työvälinepaketeistamme sinulle sopivat työvälineet

Tai paketoi juuri sinulle sopiva työvälinepaketti

Autamme mielellämme kokoamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan LivingSkills-paketin yhdessä kanssanne. Ole yhteydessä! 

Digitaaliset LivingSkills-työvälinepaketit

mielenterveys- ja päihdekuntoutumiseen sairaalassa, poliklinikalla tai kuntoutuspalveluissa

sosiaaliseen kuntoukseen ja työvalmennukseen

vammaispalveluihin, ikäihmisten palveluihin ja terveydenhuoltoon

perhetyöhön sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn

syömishäiriöiden perhepohjaiseen hoitoon

lähijohtamisen tueksi ja motivoivan työtavan jalkauttamiseksi

järjestöjen tarpeisiin ja vaikuttavuuden arviointiin

kerää oma pakettisi juuri sinun tarpeisiisi

itsearviointityövälineet täydentämään pakettiasi

Jäitkö kaipaamaan vielä jotakin työvälinettä?

Luomme LivingSkills MIX & MATCH PREMIUM -paketin yhdessä kanssanne palvelumuotoilun keinoin. Saat omat kysymyksesi, jotka muokataan yhdessä, testataan käyttäjillä ja viedään tämän jälkeen digitaaliseen muotoon valmiiseen alustaan. Teemme myös tilauskoulutuksia tarpeittenne mukaan.

Esimerkki Premium-tuotteesta

Loimme Imatran kaupungin liikuntatoimen tarpeisiin Liikuntamotivaatio-paketin, jossa on neljä eri työvälinettä:

 • Liikuntamotivaatio
 • Liikkumisen taidot
 • Voimavarat elämänmuutokseen
 • Hyvän olon ravitsemus
PREMIUM

Konsultaatiot sotesektorin järjestöille

Tarvitsetteko apua järjestötoiminnan tai arviointikäytäntöjen kehittämiseen? Ota yhteyttä jos voimme olla avuksi!

Ammatilliset LivingSkills-verkkovalmennukset

LivingSkills tarjoaa omalla TrainingSkills-alustallaan motivaation ja taitojen vahvistamiseen erikoistuneita verkkovalmennuksia sekä eri alojen asiantuntijoille että yksityishenkilöille, jotka haluavat kehittyä joko ammatillisesti tai omassa henkilökohtaisessa elämässään.

Sekä LivingSkills-työvälineitä että -verkkovalmennuksia yhdistää sama tavoite: haluamme tehdä ihmisistä oman elämänsä päähenkilöitä ja sankareita.

Uudet vaikuttavat hoitomuodot parantavat syömishäiriön ennustetta ja vähentävät syömishäiriöiden kustannuksia. Koulutuksen aikana saadaan perustietoa syömishäiriöön sairastuneen kanssa työskentelystä ja opetellaan New Maudsleyn malliin pohjautuvan psykoedukatiivisen perheinterventiomallin perusperiaatteet.

Haluatko muuttaa hoitokulttuuria asiantuntujakeskeisestä asiakaskeskeiseksi, voimaannuttavaksi ja asiakkaiden omaa osallisuutta vahvistavaksi?

Koulutus antaa uusia käytännön työvälineitä sekä oman työn kehittämiseen että asiakastyöhön ja vahvistaa toipumisorientaatiota toiminnan viitekehyksenä ja vallitsevana toimintatapana koko työyhteisössä.

Kohtaatko työssäsi asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea tunnesäätelyyn, vuorovaikutukseen tai ahdistuksen hallintaan?

Koulutus on ammatillista täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea tunnesäätelyyn, vuorovaikutukseen tai ahdistuksen hallintaan.

Haluatko saada käytännön työvälineitä asiakastyöhön ja hyödyntää psykoedukaatiota kuntoutuksessa?

Psykoedukaatio voimauttaa asiakasta työskentelemään aktiivisesti oman toipumisen ja sairauden pahenemisvaiheiden ennaltaehkäisyn eteen.

Haluatko vahvistaa lähijohtamisen taitojasi johtaa kehittyvää työyhteisöä?

Saat konkreettisia työvälineitä ja neuvoja siihen, miten kehitys tai muutosprosessi toteutetaan osallisuutta ja jaettua visiota korostavalla tavalla jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Koulutuskokonaisuudessa tutustutaan keskeisiin dialektisen käyttäytymisterapian yksilötyön periaatteisiin ja perusstrategioihin.

Kurssi on syventävää koulutusta DKT:n perusteet ja taitoalueet -koulutuksen käyneille.

 • Kiitos, haluan saada tietoa uusista verkkovalmennuksista!

  Anna sähköpostiosoitteesi, niin saat meitä postia palveluistamme ja uusista valmennuksistamme.
LivingSkills