LivingSkills

LivingSkills Mix & Match

Digitaaliset EatingSkills -työvälineet syömishäiriön hoitoon ja perhetyöhön

LivingSkills Mix & Match -työkalupaketti
Kokoa oma LivingSkills MIX & MATCH -pakettisi kaikista LivingSkills-työvälineistä. Saat työvälinepaketin juuri sinun tarpeisiisi.
Yhdistä enintään seitsemän työvälinettä eri paketeista.

LivingSkills Mix & Match Premium
Valitse omat työvälineesi olemassa olevista työvälineistä. Luomme teille omia sisältöjä palvelumuotoilun keinoin.

LivingSkills Mix & Match

LivingSkills-toimintamalli pohjautuu tutkitusti vaikuttaviin menetelmiin

Toimintamallin taustalla on toipumisorientaatiolähtöinen taitopohjainen lähestymistapa: asiakkaan sisäistä motivaatiota vahvistetaan uudella toimintamallilla. Asiakkaan vaikeudet nähdään taitopuutteina ja hoitosuhteessa keskitytään olemassa olevien vahvuuksien tunnistamiseen, uusien taitojen opetteluun sekä sisäisen motivaation vahvistamiseen. Työskentely lähtee asiakkaan omista tavoitteista ja työntekijän rooli muuttuu vastuunkantajasta sparraajaksi. LivingSkills-toimintamallin taustateoriat ovat toipumisorientaation lisäksi dialogisuus, dialektisuus sekä voimavara- ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

Toimintatavan muutos tapahtuu kuin itsestään LivingSkills-työvälineiden avulla, koska digitaaliset työvälineet ohjaavat työntekijöitä toimimaan osallistavan ja motivoivan työtavan periaatteiden mukaan.

LivingSkills

Tee näin!

LivingSkills Tee näin
 1. Valitse työyhteisösi tarpeisiin parhaiten soveltuva LivingSkills-työvälinepaketti (esim. LivingSkills Recovery tai LivingSkills Family)
 2. Voit valita kustakin paketista niin monta työvälinettä kuin haluat. Yhdellä asiakkaalla käytetään yhtä työvälinettä (esim. LivingSkills Kuntoutuminen tai LivingSkills Vanhemmuuden taidot)
 3. Lisäksi voit valita LivingSkills Bonus -paketista 1–3 itsearviointityövälinettä (esim. LivingSkills Elämänlaatu). LivingSkills Bonus -työvälineitä voidaan käyttää varsinaisen työvälineen ohella oheistyövälineinä kaikilla asiakkailla
 4. Saat juuri teidän tarpeisiinne sopivat työvälineet käyttöösi

Pilvipalvelupohjaisen työvälineen käyttöönotto on erittäin helppoa ja vaivatonta

Saat tietoturvallisen ja käyttövalmiin verkkoaseman organisaatiollesi avaimet käteen -palveluna. Intuitiivisen ohjelman käyttö on myös helppoa ilman pitkiä ja kalliita käyttöönottokoulutuksia. Käyttöönotto sujuu asiakkuuspäällikkömme vahvalla tuella ja verkkokoulutuksena toteuttavalla perehdytyksellä helposti ja nopeasti.

Sama digitaalinen alusta – kohderyhmäkohtaiset sisällöt

Samassakin yksikössä voi olla useaan eri asiakasryhmään kuuluvia asiakkaita. Kun otat LivingSkills-sovelluksen käyttöön, voit valita kullekin asiakkaalle juuri hänen tarpeitaan vastaavan työvälineen.

Kohderyhmäkohtaiset työvälinepaketit on kehitetty asiakkaidemme tarpeista lähtien palvelumuotoilun keinoin yhteistyössä alan ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Työntekijä näkee kaikki asiakkaansa samasta näkymästä. Geneerinen alusta sisältää samat toiminallisuudet, mutta eri sisällöt eri asiakasryhmille.

LivingSkills digitaalinen alusta

Mix & Match -työvälinepaketti sisältää 1–7 työvälinettä asiakastyöhön ja bonuksena 1–3 itsearviointityövälinettä asiakkaille

1. Valitse digitaalisista LivingSkills-työvälinepaketeistamme sinulle sopivat työvälineet

2. Paketoi juuri sinulle sopiva kokonaisuus

Autamme mielellämme kokoamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan MIX & MATCH -paketin yhdessä kanssanne. Ole yhteydessä! 

Digitaaliset LivingSkills-työvälinepaketit

mielenterveys- ja päihdekuntoutumiseen sairaalassa, poliklinikalla tai kuntoutuspalveluissa

sosiaaliseen kuntoukseen ja työvalmennukseen

vammaispalveluihin, ikäihmisten palveluihin ja terveydenhuoltoon

perhetyöhön sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn

syömishäiriöiden perhepohjaiseen hoitoon

lähijohtamisen tueksi ja motivoivan työtavan jalkauttamiseksi

järjestöjen tarpeisiin ja vaikuttavuuden arviointiin

kerää oma pakettisi juuri sinun tarpeisiisi

itsearviointityövälineet täydentämään pakettiasi

Jäitkö kaipaamaan vielä jotakin työvälinettä?

Luomme LivingSkills MIX & MATCH PREMIUM -paketin yhdessä kanssanne palvelumuotoilun keinoin. Saat omat kysymyksesi, jotka muokataan yhdessä, testataan käyttäjillä ja viedään tämän jälkeen digitaaliseen muotoon valmiiseen alustaan. Teemme myös tilauskoulutuksia tarpeidenne mukaan.

Esimerkki Premium-tuotteesta

Loimme Imatran kaupungin liikuntatoimen tarpeisiin Liikuntamotivaatio-paketin, jossa on neljä eri työvälinettä:

 • Liikuntamotivaatio
 • Liikkumisen taidot
 • Voimavarat elämänmuutokseen
 • Hyvän olon ravitsemus
PREMIUM

Ammatilliset LivingSkills-verkkovalmennukset

LivingSkills tarjoaa omalla TrainingSkills-alustallaan motivaation ja taitojen vahvistamiseen erikoistuneita verkkovalmennuksia sekä eri alojen asiantuntijoille että yksityishenkilöille, jotka haluavat kehittyä joko ammatillisesti tai omassa henkilökohtaisessa elämässään.

Sekä LivingSkills-työvälineitä että -verkkovalmennuksia yhdistää sama tavoite: haluamme tehdä ihmisistä oman elämänsä päähenkilöitä ja sankareita.

Uudet vaikuttavat hoitomuodot parantavat syömishäiriön ennustetta ja vähentävät syömishäiriöiden kustannuksia. Koulutuksen aikana saadaan perustietoa syömishäiriöön sairastuneen kanssa työskentelystä ja opetellaan New Maudsleyn malliin pohjautuvan psykoedukatiivisen perheinterventiomallin perusperiaatteet.

Haluatko muuttaa hoitokulttuuria asiantuntujakeskeisestä asiakaskeskeiseksi, voimaannuttavaksi ja asiakkaiden omaa osallisuutta vahvistavaksi?

Koulutus antaa uusia käytännön työvälineitä sekä oman työn kehittämiseen että asiakastyöhön ja vahvistaa toipumisorientaatiota toiminnan viitekehyksenä ja vallitsevana toimintatapana koko työyhteisössä.

Kohtaatko työssäsi asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea tunnesäätelyyn, vuorovaikutukseen tai ahdistuksen hallintaan?

Koulutus on ammatillista täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea tunnesäätelyyn, vuorovaikutukseen tai ahdistuksen hallintaan.

Haluatko saada käytännön työvälineitä asiakastyöhön ja hyödyntää psykoedukaatiota kuntoutuksessa?

Psykoedukaatio voimauttaa asiakasta työskentelemään aktiivisesti oman toipumisen ja sairauden pahenemisvaiheiden ennaltaehkäisyn eteen.

Haluatko vahvistaa lähijohtamisen taitojasi johtaa kehittyvää työyhteisöä?

Saat konkreettisia työvälineitä ja neuvoja siihen, miten kehitys tai muutosprosessi toteutetaan osallisuutta ja jaettua visiota korostavalla tavalla jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Koulutuskokonaisuudessa tutustutaan keskeisiin dialektisen käyttäytymisterapian yksilötyön periaatteisiin ja perusstrategioihin.

Kurssi on syventävää koulutusta DKT:n perusteet ja taitoalueet -koulutuksen käyneille.

Konsultaatiot sotesektorin järjestöille

Tarvitsetteko apua järjestötoiminnan tai arviointikäytäntöjen kehittämiseen? Ota yhteyttä jos voimme olla avuksi!

 • Kiitos, haluan saada tietoa uusista verkkovalmennuksista!

  Anna sähköpostiosoitteesi, niin saat meitä postia palveluistamme ja uusista valmennuksistamme.
LivingSkills