LivingSkills

LivingSkills-motivointityökalut tukisuhteeseen

LivingSkills

Digitaaliset LivingSkills-työvälineet yhdistävät samalle merikartalle asiakkaan kokemustiedon ja omat tavoitteet, ammattilaisen asiantuntemuksen, yhteisen suunnitelman ja vaikuttavuustiedon. Mitattavat asiat on ICF-koodattu. Sekä ammattilainen että hänen asiakkaansa saa SaaS-työvälineen käyttöön.

LivingSkills-motivointityökalut motivoivat niin asiakkaita kuin työntekijöitäkin. LivingSkills on helppokäyttöinen, nopeasti käyttöönotettava ja luotettava.

Varaa LivingSkills-esittely!

Ehdota sinulle sopivaa 30 minuutin aikaa kuullaksesi, miten LivingSkills on auttanut yrityksiä kehittämään entistä vaikuttavampia ja toimivampia sotepalveluja – voimavaralähtöisesti ja asiakaskeskeisesti. Tapaaminen hoituu näppärästi videoyhteyden kautta.

 

Digitaaliset LivingSkills-työvälinepaketit

mielenterveys- ja päihdekuntoutumiseen sairaalassa, poliklinikalla tai kuntoutuspalveluissa

sosiaaliseen kuntoukseen ja työvalmennukseen

vammaispalveluihin, ikäihmisten palveluihin ja terveydenhuoltoon

perhetyöhön sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn

syömishäiriöiden perhepohjaiseen hoitoon

lähijohtamisen tueksi ja motivoivan työtavan jalkauttamiseksi

järjestöjen tarpeisiin ja vaikuttavuuden arviointiin

kerää oma pakettisi juuri sinun tarpeisiisi

itsearviointityövälineet täydentämään pakettiasi

Tee näin!

LivingSkills Tee näin
  1. Valitse työyhteisösi tarpeisiin parhaiten soveltuva LivingSkills-työvälinepaketti (esim. LivingSkills Recovery tai LivingSkills Family)
  2. Voit valita kustakin paketista niin monta työvälinettä kuin haluat. Yhdellä asiakkaalla käytetään yhtä työvälinettä (esim. LivingSkills Kuntoutuminen tai LivingSkills Vanhemmuuden taidot)
  3. Lisäksi voit valita LivingSkills Bonus -paketista 1–3 itsearviointityövälinettä (esim. LivingSkills Elämänlaatu). LivingSkills Bonus -työvälineitä voidaan käyttää varsinaisen työvälineen ohella oheistyövälineinä kaikilla asiakkailla
  4. Saat juuri teidän tarpeisiinne sopivat työvälineet käyttöösi

Pilvipalvelupohjaisen työvälineen käyttöönotto on erittäin helppoa ja vaivatonta

Saat tietoturvallisen ja käyttövalmiin verkkoaseman organisaatiollesi avaimet käteen -palveluna. Intuitiivisen ohjelman käyttö on myös helppoa ilman pitkiä ja kalliita käyttöönottokoulutuksia. Käyttöönotto sujuu asiakkuuspäällikkömme vahvalla tuella ja verkkokoulutuksena toteuttavalla perehdytyksellä helposti ja nopeasti.